Βιογραφικό

100_2938.JPG

   Η χειρουργός Οφθαλμίατρος Ευθαλία Ντόρα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1981. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου ως αγροτικός ιατρός στο Γ.Ν.Σύρου και στο Κέντρο Υγείας Τήνου. Ειδικεύτηκε στο Γ.Ν.Κατερίνης και  στην Α’ Οφθαλμολογική Κλινική του Α.Π.Θ στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

     Σαν ειδικευόμενη οφθαλμίατρος διακρίθηκε κατά την συμμετοχή της στο 7ο EGS European Residents Glaucoma Course στη Γενεύη και εντάχθηκε στην ομάδα μεταμοσχεύσεων κερατοειδούς της Τράπεζας Οφθαλμών της Α’ Οφθαλμολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ που αποτελεί το μοναδικό αναγνωρισμένο κέντρο αναφοράς, συλλογής μοσχευμάτων και μεταμοσχεύσεων κερατοειδούς στην Βόρεια Ελλάδα.

      Κατά την ειδίκευση της ασκήθηκε στη διάγνωση και θεραπεία ευρέως φάσματος παθήσεων της κλινικής οφθαλμολογίας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη μικροχειρουργική του καταρράκτη και σε  παθήσεις του κερατοειδή και του αμφιβληστροειδή.

      Τον Μάιο 2015 συμμετείχε επιτυχώς σε πανευρωπαϊκές εξετάσεις στο Παρίσι και είναι αναγνωρισμένη ακόλουθος της Ευρωπαικής Ακαδημίας Οφθαλμολογίας (Fellow of the European Board – FEBOphth).

     Το επιστημονικό της έργο περιλαμβάνει συγγραφή και δημοσίευση εργασιών σε διεθνή περιοδικά και ανακοινώσεις με σταθερή συμμετοχή σε ελληνικά και διεθνή οφθαλμολογικά συνέδρια.

       Διατηρεί το δικό της σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Ιωνία Αττικής και παρέχει εξειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες παίδων και ενηλίκων.

     Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Κακουλίδη και μητέρα της μικρής Μαριάννας.

Επιστημονικές Εταιρίες

  • Fellow of the European Board of Ophthalmology

  • Μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Καταρράκτη και Διαθλαστικής Χειρουργικής (European Society of Cataract and Refractive Surgeons - ESCRS)

  • Μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής (HSIOIRS)

  • Μέλος της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρίας (ΕΟΕ)

  • Μέλος της Οφθαλμολογικής Εταιρίας Βορείου Ελλάδος (ΟΕΒΕ)

  • Μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Διακρίσεις

  • Έπαινος της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρίας για την επιτυχή συμμετοχή στις εξετάσεις της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Οφθαλμολογιας, Αθήνα 2015

  • Βραβείο καλύτερου Video: "Αντιμετώπιση Sunset Syndrome", 29o Διεθνές Συνέδριο HSIORS, Αθήνα 2015

  • Πιστοποιητικό επιτυχούς συμμετοχής στα μαθήματα Οφθαλμολογικής Ογκολογίας υπο τον Καθηγητή κ. Λ. Ζωγράφο, Α΄ και Β΄ Οφθαλμολογική Κλινική ΑΠΘ 2013

  • Διάκριση στο 7o European Residents Glaucoma Course, Geneva 2013

Αγίας Φωτεινής 57, Νέα Ιωνία

14231 Αθήνα

Ώρες Ιατρείου (κατόπιν ραντεβού)

Δευτέρα:      10:00 - 14:00 και 17:00  - 20:30

Τρίτη:           10:00 - 14:00 και 17:00 - 20:30

Τετάρτη:       10:00  - 14:00

Πέμπτη :      17:00  - 20:30

Παρασκευή: 10:00  - 14:00

Τ : 211 41 39 907

doctor.jpg

entora.gr (2018)